Zagreb najam kombija

Naša je misija od prvoga dana pružanje vrhunske usluge prijevoza uz poštivanje najviših standarda branše, pravila cestovnog prometa kao i zadovoljstvo naših klijenata. Onih redovitih i onih koji će to tek poznati.

Dugačak niz zadovoljnih korisnika naših usluga prijevoza tomu ide u prilog. Prepoznati smo na tržištu kao pouzdan partner s kojim vrlo lako, bez poteškoća i bez zavrzlama uspješno stižete na unaprijed zadani cilj. Nebitno nam je koliko sam pothvat iziskuje vremena, organizacije i logistike.
✆ Kliknite za poziv
Kontakt forma

Zagreb najam kombija za sve vaše potrebe

Smatramo da smo kompetentni isporučiti sve što klijent od nas zahtijeva. Povoljni smo u svakom aspektu poslovanja. Uz profesionalne vozače, čista i redovito održavana vozila i sama će udobnost, sigurnost te efikasnost svakog Vašeg putovanja biti omogućena. Podružnica Zagreb najam kombija ima rješenje za sve vaše potrebe prijevoza ili transfera. Hrabri smo u nastojanju za redovitom promjenom unutar poslovanja i voljom da ostvarimo najbolje rezultate. To nas već unaprijed izdiže nekoliko stepenica više od zdrave konkurencije. Inovativnost, brzina, točnost i isporuka glavne su linije vodilje prilikom obavljanja usluge prijevoza.
Nudimo nekoliko vrsta najma vozila. Ako vaše zahtjeve zadovoljavaju putnička kombi vozila, teretna kombi vozila ili najam kombija za inozemstvo tada nam se obratite bez zadrške i s punim povjerenjem. Naši su klijenti glavni fokus kojem posvećujemo svoje vrijeme i stečeno znanje. Posebne pogodnosti i specijalne ponude za redovite korisnike naših usluga su također dostupne. Brinemo da vjernost i povjerenje u našu tvrtku treba redovito nagrađivati. Smatramo da je takav odnos pravi zalog u sve buduće suradnje.

Zagreb najam kombija lokacije

Na području Grada Zagreba djelujemo u svim kvartovima raspoređenima na sve četiri strane svijeta. Bilo da su to Sesvete, Dubrava, Maksimir, Centar, Bundek, Jakuševec, Novi Zagreb (Kajzerica, Trnsko, Trokut, Savski Gaj, Siget, Sloboština, Sopot, Zapruđe, Utrina, Travno, Dugave) ili Knežija, Jarun, Prečko, Špansko, Malešnica itd. Izlazimo Vam u susret te djelujemo brzo, profesionalno i kvalitetno!
Tvrtka POZITIVAN RITAM d.o.o. je vlasnik web stranice https://najamkombijazagreb.com.
POZITIVAN RITAM d.o.o.
za usluge, trgovinu, turizam i turistička agencija
Marulićeva 49, 52100 Pula
Oib: 66044886147
Privredna banka Zagreb d.d., 10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia.
žiro račun: 2340009-1110459171
IBAN: HR09 2340 0091 1104 5917 1
SWIFT CODE: PBZGHR2X
© Sva prava pridržana 2020.