Korištenjem web stranice https://najamkombijazagreb.com/ smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. 

Najam kombija Zagreb zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Svrha web stranice https://najamkombijazagreb.com/ je pružiti sadašnjim i potencijalnim korisnicima usluga poduzeća informacije o ponudi, načinu pružanja usluga, sadržaju i procedurama pružanja usluga, pravilima korištenja usluga te mogućnost kontakta. U tom smislu Najam kombija Zagreb nastoji da objavljeni sadržaj u najvećoj mogućoj mjeri daje potpunu i točnu informaciju.


Najam kombija Zagreb se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje web stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti poduzeću Najam kombija Zagreb nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Najam kombija Zagreb nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Najam kombija Zagreb ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe, bez izričite dozvole Najam kombija Zagreb. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice https://najamkombijazagreb.com/ ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.
© Sva prava pridržana 2020.