Usluge prijevoza kombijem

Usluge prijevoza kombijem nikada nisu bile pristupačnije i dostupnije nego u današnje vrijeme. Prije svega, prihvatljive za svaki budžet i unaprijed okvirno projicirani trošak. Za sve potrebe možemo kombinirati i uspješno manevrirati između nekolicine glavnih opcija uz naše ostale prateće usluge prilikom iznajmljivanja vozila.
✆ Kliknite za poziv
Kontakt forma

Usluge prijevoza kombijem i sigurnost

Sigurnost naših klijenata za vrijeme trajanja transfera ili prijevoza bilo koje vrste nam je uvijek na prvom mjestu. U izvanrednim situacijama na cesti prilikom putovanja reagiramo smireno, staloženo i u skladu s općeprihvaćenim uvjetima profesionalnog odnosa. Stalni kontakt sa bazom u Zagrebu prilikom dužih putovanja omogućuje nam logističku spremnost da sigurno dođete do svog cilja. Sve što trebate jest opustiti se i uživati u vožnji. Ostalo prepustite nama!

Naše usluge prijevoza

najam putničkih kombija
najam teretnih kombija
prijevoz putnika na razne domaće, regionalne i europske destinacije
prijevoz turista kombijem
međunarodni prijevoz kombijem
transfer putnika, jedne ili više osoba (aerodromi, hoteli, izleti, poslovna putovanja itd.)
dugoročni najam kombi vozila
kratkoročni najam kombi vozila
poslovni najam kombija

Najam kombija

Naručite usluge prijevoza kombijem već danas 

Ovisno o vašem odabiru mi kreiramo najbolju opciju za vas bez straha od nepoznanica i dodatnih, iznenadnih troškova. Nudimo i razne akcije, popuste za avansno plaćanje ili po ponudi, virmanom te kreditnim karticama. Sve što trebate jest odabrati opciju koja vam je prihvatljiva i koja Vama najviše odgovara. Tu ponajprije najviše izlazimo ususret prilikom dužeg najma kombija. Ako su vaši planovi putovanja dugoročni poput mjesec dana ili više tada imamo i više nego savršena rješenja. 
Što je period najma duži vi više štedite novac. Bez brige i dodatne gnjavaže ovakav se način najma kombi vozila uvijek najviše isplati. Naše povlaštene tarife u tom slučaju rade za vas. Mogućnost odabira bilo kojeg vozila iz naše ponude, dostupnost različitih prijevoznih paketa i vrhunska korisnička usluga čini dugoročno iznajmljivanje kombija isplativijim te prije svega jednostavnim. Kombi rent a car Zagreb vas poziva da putujete u svom ritmu i sa stilom. Jer sve drugo nebi imalo smisla. 
Neka transport kombijem bude svojevrsno novo iskustvo na koje ćete se brzo i nadasve vrlo lako naviknuti.
Doći do nas je zaista lako. Prisutni smo na svim relevantnijim kanalima moderne društvene komunikacije. Dostupni smo putem telefona, kontakt formulara na našoj web stranici, mobitela, chat servisa (Whats App, Viber), društvenih mreža (Facebook, Instagram, LinkedIn), emaila ili nas jednostavno posjetite na našoj adresi gdje na licu mjesta iskomuniciramo i dogovorimo ono što će Vama najviše odgovarati.
© Sva prava pridržana 2020.