Najam putničkog kombija u Zagrebu

Najam kombija za prijevoz putnika prema željama klijenata odrađujemo s lakoćom.
✆ Kliknite za poziv
Kontakt forma

Putnički kombi najam za sve prigode

U našoj kompaniji smatramo da usluga pružanja prijevoza i transfera odnosno kombi prijevoz svih vrsta, treba biti fokusirana na krajnjeg korisnika i njegove želje. Uz naše vodstvo na svakom koraku, povoljne uvjete iznajmljivanja i višegodišnje iskustvo u poslovanju držimo da iznimno uspješno ispunjavamo sve kriterije.
Recimo da planirate putovanje po Hrvatskoj, regiji ili nama ono najdraže u inozemstvo. U tom slučaju trebati ćete najam putničkog kombija koji zadovoljava sve uvjete i unaprijed postavljene kriterije da bi usluga prijevoza bila što lakša, bezbrižnija, jednostavnija i prije svega Vama cjenovno prihvatljiva. Garantiramo najbolje cijene i svih ostalih opcija za iznajmljivanje putničkih kombija. Naša su vozila vrhunski opremljena, održavana i redovito servisirana. Ovisno o vašim željama niti jedan zahtjev nije nemoguće prihvatiti, ispoštivati i na kraju realizirati. Dugogodišnje vozačko iskustvo naših zaposlenika uz detaljno, te nadasve vrhunsko poznavanje ruta i cesta širom Hrvatske kao i Europe omogućuje nam sigurni dolazak na zadano odredište.

2x Opel Vivaro (8+1)

Nazovi i rezerviraj odmah

3x Peugeot Boxer (8+1)

Nazovi i rezerviraj odmah
Recimo da planirate putovanje po Hrvatskoj, regiji ili nama ono najdraže u inozemstvo. U tom slučaju trebati ćete najam putničkog kombija koji zadovoljava sve uvjete i unaprijed postavljene kriterije da bi usluga prijevoza bila što lakša, bezbrižnija, jednostavnija i prije svega Vama cjenovno prihvatljiva. Garantiramo najbolje cijene i svih ostalih opcija za iznajmljivanje putničkih kombija. Naša su vozila vrhunski opremljena, održavana i redovito servisirana.
Ovisno o vašim željama niti jedan zahtjev nije nemoguće prihvatiti, ispoštivati i na kraju realizirati. Dugogodišnje vozačko iskustvo naših zaposlenika uz detaljno, te nadasve vrhunsko poznavanje ruta i cesta širom Hrvatske kao i Europe omogućuje nam sigurni dolazak na zadano odredište. Neka najam putničkog kombija bude vaš slijedeći odabir prilikom novog odlaska na putovanje.
Planirate li putnički kombi iznajmljivanje i put s grupom od recimo najmanje pet ljudi, iznajmljivanje putničkog kombija je uvijek prvi i pravi izbor. Sva vozila sadrže prostor za dodatni kapacitet prtljage te ostavljaju dovoljno prostora za noge u putničkom dijelu kombi vozila. Komfor, udobnost i ugodna vožnja tijekom čitavog trajanja putovanja je primat gdje kombi prijevoz putnika dolazi do svog punog izražaja. Uključuje li vaš zahtjev potrebu za prijevozom više osoba odjednom to također ne predstavlja nikakav problem.
Iz naše ponude možete odabrati: najam vozila za 6 osoba, najam kombija za 8 osoba ili najam maxi kombija. Raspolažemo s nekoliko vrsta i tipova vozila za svaku prigodu. Iznajmljivanje kombija cijena kao i najam kombija s vozačem cijena može varirati s obzirom na postavljene zahtjeve. U našem voznom parku brojimo 3 x Peugeot Boxer i 2 x Opel Vivaro. Nudimo i iznajmljivanje putničkog kombija s vozačem ili bez vozača.
Postoji mnogo razloga zašto smo našim klijentima prvi izbor, zašto konstantno dobivamo nove i što nas čini u prednosti kada je iznajmljivanje putničkog kombija u pitanju. Volimo se pohvaliti da je kod nas putnički kombi najam te usluga najbolja u vidu brze i bezbolne isporuke uz najprihvatljivije cijene. Prati nas reputacija kao top izbor kada je u pitanju omjer uloženog i dobivenog. Sjajna korisnička usluga, razne pogodnosti prilikom plaćanja, udobnost vozila i mogućnost putovanja velikim brojem destinacija u većini slučajeva često budu odlučujući faktor kada je renta putnički kombi u pitanju. Za veći broj ljudi odnosno putnika ili u slučaju dužih putovanja omogućujemo da svi putuju zajedno, u isto vrijeme i sa više vozila. Često je slučaj da vas recimo iznajmljivanje dva ili više automobila ispada skuplje nego se odlučiti za rent a kombi putnički. Krećete li na put ili odmor u obiteljskoj varijanti ili u kombinaciji s prijateljima s našim uslugama i ponudom nećete biti odvojeni jedni od drugih u bilo kojem trenutku. Putujete zajedno od početka do krajnjeg odredišta. Planirate li zimovanje? Odlazak na skijanje? Potrebujete li kombi za snimanje filma, serije, reklame? Ili samo želite otputovati iz bilo kojeg razloga? Znajte da možete biti mirni jer najbolje opcije i najdostupnije ponude su upravo kod nas. Usporedite li cijene ostalih renta car putnički kombi ponuda bit ćete uvjereni zašto smo najbolji izbor.

Nudimo savjete kojim vam je cestama, rutama i putevima najbolje putovati. Izračunavamo za vas (ako želite) sve moguće kilometraže. Pratimo stanje na cestama u slučaju zastoja, nezgoda ili nepovoljnih vremenskih uvjeta. Što izbjegavati na putu i kako se treba ponašati u nepredviđenim situacijama. Vršimo kalkulaciju svih dodatnih cestarina i tunela. Ubacujemo ih u finalni izračun kako bi vi bolje mogli raspolagati financijama uz ostale troškove koje ste predvidjeli tijekom vašeg putovanja. Savjetujemo koliku količinu goriva ćete morati potrošiti, na kojim benzinskim postajama točiti te koje su najkvalitetnije, najpovoljnije i koje se nalaze na ruti kojom ćete se kretati. Naša Služba za korisnike vam je na raspolaganju u bilo koje doba da nazovete tijekom trajanja najma vozila. Slobodno nas nazovite i pitajte za pomoć, savjet, ideju ili informaciju koja vam je u datom trenutku prijeko potrebna. Niti u jednom trenutku niste sami. Računajte na nas i bezbrižno se prepustite užitku putovanja bez dodatnog stresa. Fokusirajte se na svoj cilj, a mi ćemo vam pomoći da do njega dođete u unaprijed zadanom roku.

U mogućnosti smo dogovoriti za vas iznajmljivanje putničkih kombija i preuzeti vozilo u bilo kojem mjestu, gradu, županiji u regiji ili državi članici Europske Unije za slučaj da to niste u mogućnosti obaviti sami. Bez obzira o kojoj vrsti i tipu vozila se radi našim ćemo kanalima svojim klijentima omogućiti najbolju opciju u što kraćem mogućem roku. Trebate teretni kombi? Bez problema ga možete unajmiti kod nas. 
© Sva prava pridržana 2020.