Najam teretnog kombija u Zagrebu

Trebate li teretni kombi ili kombi za selidbe? Sigurno ste bar jednom tražili pouzdanog prijevoznog partnera u situaciji kada ste morali prevesti veći broj stvari koje je nemoguće staviti u klasično kombi vozilo. Ovisno o zahtjevnosti načina prijevoza možda ste usput i odustali od nauma. Ali, uz najam teretnih kombi vozila Zagreb to više nije bauk. 
✆ Kliknite za poziv
Kontakt forma

Rent a kombi

Oslonite se na našu ekspertizu, povjerenje i pomoć prilikom odabira za iznajmljivanje teretnog kombija u okviru naše rent a kombi ponude. I to u veličini koja će prije svega najbolje odgovarati vašim potrebama, i koji se također u potpunosti uklapa u vaš projicirani budžet. Moguće su razne prijevozne kombinacije i najam kombija na kraći i duži period.

Najam teretnog kombija

Bez obzira na to što trebate prevesti: veću količinu prtljage, materijala, glomaznog otpada, stvari, robe, namirinica i sl. U svim opcijama postoji najam kombija za prijevoz tereta, a mi ćemo vam omogućiti da ga dobijete po najboljim uvjetima i najpovoljnijoj cijeni. Izlazimo u susret klijentovim zahtjevima te potrebama i zajedničkim snagama utvrđujemo na koji način i u kojem najkraćem mogućem vremenskom roku možemo omogućiti teretni kombi najam. Savjetujemo vas i predlažemo koja bi vam rent a kombi opcija bila najprihvatljivija. Kreiramo ponudu na temelju vaših preferenci te naših mogućnosti i trenutne ponude. Nudimo razne vrste načina plaćanja za rent a kombi usluge (gotovina, kartice, virman). Pritom se vodimo važećim cjenovnim standardima postavljenima za ovakav tip usluge u rent a kombi branši. Naravno, imajte u vidu razne pogodnosti i povoljnosti koje možete ostvariti kod nas prilikom plaćanja. Inicijalna najam kombija cijena ponajprije ovisi o vremenskom trajanju usluge za koju ga iznajmljujete. U obzir uzimamo i svu kompletnu kilometražu koju ćete napraviti prilikom vožnje odnosno korištenja naše rent a kombi usluge. Zabrinuti ste za potencijalni ekstra trošak prilikom kalkulacije za potrošnju goriva tijekom trajanje vožnje u rent a kombi periodu? U određenim slučajevima u mogućnosti smo vam osigurati najam kombi vozila s neograničenom kilometražom. Ovo je svojevrsni poseban uvjet o kojem valja komunicirati uživo te nije uvijek moguć. Naša vam je tvrtka odnosno vrijedni zaposlenici uvijek spremni izaći u susret za sva pitanja i nedoumice oko toga što bi vam bilo najbolje odabrati od naše rent a kombi ponude. Također nudimo najam putničkog kombija, te prijevoz putnika kombijem odnosno transfere.

Najam teretnog kombija

Trebate pokupiti teretni kombi na jednom mjestu, a zatim ga odvesti na drugo mjesto? Nema problema. Mogućnosti jednosmjernog najma teretnog kombija dostupne su putem naših usluga. Ovaj način najma se najbolje očituje kada ste u stisci s vremenom i kada vam vaš radni ili životni raspored jednostavno ne ostavlja dodatnog vremena da se vraćate istom rutom. Zbog vaše praktičnosti možemo vam omogućiti jednosmjerni najam kombija na dogovorenom mjestu preuzimanja, a zatim ga prema unaprijed dogovorenom i definiranom planu možete ostaviti na drugoj lokaciji.

Teretni kombi za sve namjene

Iznajmljivanje kombija za selidbe

Kombi za selidbe je pravi izbor. Prebacujete li veliki broj stvari iz jednog mjesta, grada, županije u drugo? Mijenjate lokaciju ureda ili poslovnog prostora? Želite prevesti glomazan namještaj? Čistite podrum, tavan ili kat? Na sva ta pitanja imamo pozitivni odgovor i kvalitetno rješenje, a to je rent a kombi. Pored naše standardne ponude za najam putničkog kombija možemo vam ponuditi najam teretnih kombija za selidbe ili prijevoz robe kombijem za sve situacije. Veliki volumen tovarnog prostora naših teretnih kombija omogućuje vam prijevoz stvari bez puno muke, strke i nepotrebnog živciranja. Za slučaj da prevozite ili prebacujete puno više stvari nego što možete prevesti u jednoj turi tada preporučamo više vrsta vozila tj. veći broj njih za iznajmljivanje teretnih kombija.

Najam dostavnih vozila

Bavite se ugostiteljstvom nekom drugom uslužnom djelatnošću? Htjeli bi uvesti dostavu kao dodanu vrijednost vašem poslovanju? Imate klijente koji više vole isporuku do kućnog praga? Ne berite brigu! Kod nas je moguć i najam kombija za dostavu. Na vama je da odaberete onaj s kojim ćete svoje poslovanje dići na još višu razinu. Klijenti će vam biti neizmjerno zahvalni, a vi ćete mirno moći širiti svoje poslovanje stabilnom i uzlaznom putanjom. Bitno je uvoditi novitete i novi sadržaj bez obzira kojom se uslugom bavili. Obično rezultati budu vidljivi vrlo brzo. Zato, bolje je ne prespavati priliku te ju iskoristite već danas i obratite nam se s punim povjerenjem za najam kombi vozila.
Naš vozni park i najam teretnih kombi vozila krasi lijepa flota vozila. To su Citroen Jumper, Fiat Ducato, Opel Movano i Peugeot Boxer. Stabilna, sigurna i čvrsta vozila koje krasi velika nosivost, a čija je namjena odraditi sve ono za čim naši klijenti imaju potrebu u okviru rent a kombi usluge. Redovito servisirana te održavana i u pravim vozačkim rukama, daju svoj najveći maksimum potrebnih performansi kada je to potrebno. Neće vas ostaviti na cjedilu. Neka od njih imaju implementiranu i kuku za vuču. Odlična stavka kada vam je potrebno još više tovarnog ili prijevoznog prostora priključivanjem transportne prikolice.
© Sva prava pridržana 2020.