Najam kombija za selidbu u Zagrebu

Najam kombija za selidbu, prijevoz tereta ili za poslovne potrebe? Nudimo vam rent-a-car mogućnosti najma teretnog kombija na području cijele Hrvatske i svih članica Europske Unije. Tražite li pouzdana vozila po najboljim cijenama kontaktirajte nas za najam vozila privatnim osobama i poslovnim subjektima.
✆ Kliknite za poziv
Kontakt forma

Svi znamo koliko se teško seliti. Ako ste podstanari u Zagrebu to je posebno teško. Česte selidbe i nervoza koju to nosi sa sobom čine vam taj proces još težim. Kako bi vam olakšali nudimo vam odlične cijene za kratkoročni najam kombija za selidbe.

Nazovite nas nekoliko dana ranije kako bi si osigurali auto za točno određeni dan!

Najam kombija za selidbu u Zagrebu
U ponudi imamo teretne kombije s različitim tonažama kako bi vam omogućili najam vozila koje će najbolje odgovarati vašim potrebama. Najmom vozila koje svojom veličinom teretnog prostora ne odgovara vašim potrebama povećava cijene najma. 

Teretni kombiji dostupni za najam:

  • Citroen Jumper
  • Fiat Ducato
  • Opel Movano
  • Peugeot Boxer

Ovisno o vašim potrebama za teretni prostor neki od kombija imaju ugrađenu kuku na koju možete zakačiti teretnu prikolicu za dodatan prostor kod prijevoza stvari. Svi naši teretni kombiji imaju prostran teretni prostor koji omogućuje prijevoz velikog broja stvari.

U najam ćemo vam prepustiti sigurno, održavano i uredno vozilo. Molimo vas da svako vozilo vratite u stanju u kojem ste ga preuzeli. Auto ćemo nakon povrata pregledati kako ne bi došlo do gubitka zaostalih predmeta u prtljažnom prostoru kombija.

Najbolje cijene kombija za kratkoročni najam za selidbe u Zagrebu!

Trebate li kombi za selidbu na području Zagreba, nazovite nas već danas! Kako bi vam osigurali kombi koji će najbolje odgovarati vašim potrebama nazovite nas prilikom planiranja kad budete znali točne datume kada će vam kombi biti potreban. Iznajmljivanje kombija za selidbu učinite na vrijeme - s našim sigurnim vozilima ne morate brinuti još i o prijevozu stvari!

Najam kombija za selidbu - Zagreb - najbolje cijene!

Selite stvari iz ureda u drugi grad, selite se s obitelji u drugu županiju? Neovisno o tome gdje se selite i što selite naši kombiji su vaš najbolji odabir. Kvalitetni, sigurni i održavani teretni kombiji s velikim teretnim prostorom omogućuju prijevoz velikog broja stvari. Teretni kombiji s kukom omogućuju vam spajanje dodatne prikolice kako bi mogli podnijeti veću količinu tereta.

Budžet - imate li određeni budžet u koji vam se prijevoz roba ili stvari mora uklopiti recite nam. Potrudit ćemo se pronaći optimalno rješenje koje će odgovarati vašim mogućnostima.

Vremenski rokovi - rezervirajte kombi nekoliko dana ranije kako bi mogli osigurati najbolje vozilo za sve vaše potrebe.

Personalizirana ponuda - ponudu ćemo izraditi prema vašim željama i potrebama. Trudimo se maksimalno se prilagoditi svakom našem klijentu i njegovim potrebama.

Načini plaćanja - kako bi vam omogućili što jednostavnije korištenje naših usluga najma omogućili smo vam plaćanje na nekoliko različitih načina. Plaćanje gotovinom, virmanom i karticom.

Cjenik - imamo izrađen cjenik prema kojem vršimo kalkulaciju ponude prilikom izrade.

Tip vozila - u ponudi imamo nekoliko različitih tipova teretnih vozila. Ovisno o vašim potrebama ćemo pronaći vozilo koje će najbolje odgovarati svim vašim potrebama.

Potrošnja goriva - u suradnji s vama, uvidom u vaš plan putovanja napravit ćemo izračun troškova koji se mogu pojaviti na putu. Potrošnja goriva osnovni je parametar koji računamo.

Troškovi - putujete li izvan grada za vas ćemo izraditi kalkulaciju trošarina koje vas čekaju na putu. 

Niste sigurni koliki kombi vam treba? Nazovite nas i pomoći ćemo vam odlučiti koji je kombi najbolji odabir za vas. Na temelju informacija koje nam pružite možemo vam reći okvirnu cijenu kako bi se mogli orijentirati. Tvrtka Najam Kombija Zagreb je vaš pouzdani partner za putovanja i prijevoz roba na kratkim ili dugim relacijama. Nazovite nas za ponudu najma teretnog kombija za selidbe!

© Sva prava pridržana 2020.