Kombi prijevoz - bilo gdje, bilo kada

Kombi prijevoz podrazumijeva lokalni i međunarodni prijevoz kombijem - putnika ili teretni prijevoz stvari. Kontaktirajte nas za izradu ponude i vremenski rok u kojem je moguće rezervirati vozilo.

✆ Kliknite za poziv
Kontakt forma

Kombi prijevoz Zagreb i međunarodno

Rezerviranje prijevoza kombijem uključuje:

  • profesionalnog vozača
  • servisirano i održavano vozilo
  • točnost
  • optimalnu rutu puta

Vršimo prijevoz roba i putnika na sve tražene destinacije u Europi i šire!

Prijevoz unutar Hrvatske
Prijevoz kombijem unutar Hrvatske omogućuje prijevoz putnika i tereta u kratkim rokovima. U dogovorenom terminu ćemo doći po putnike ili na utovar tereta kako bi na destinaciju stigli u terminu. Izradit ćemo optimalnu rutu puta koja će vam odgovarati.

Kombi prijevoz od Zagreba do bilo koje destinacije u Hrvatskoj i Europi. Dostupni smo 24/7 svih 365 dana godišnje. Želite li otputovati na koncert, poslovni sastanak, određeno poslovno ili privatno događanje nazovite nas i rezervirajte prijevoz kombijem uz usluge profesionalnog vozača u kratkom roku!

Naša je misija od prvoga dana pružanje vrhunske usluge kombi prijevoza prijevoza uz poštivanje najviših standarda branše, pravila cestovnog prometa kao i zadovoljstvo naših klijenata. Onih redovitih i onih koji će to tek postati.

Naši profesionalni vozači su kroz niz godina proputovali cijelu Hrvatsku. Imamo izrađene protokole i rute kojima putujemo s našim klijentima kako bi im pružili brzinu i kvalitetu. Ovisno o vašim željama možemo pronaći najbržu rutu ili ako želite turističko putovanje možemo vam ponuditi druge smjerove putovanja.

Kontaktirajte nas sa željama i izradit ćemo ponudu!

Usluge kombi prijevoza unutar Hrvatske:

Zagreb Split
Zagreb Zadar
Zagreb Rijeka
Zagreb Šibenik
Zagreb Dubrovnik

Zagreb Varaždin
Zagreb Vinkovci
Zagreb Slavonski Brod
Zagreb Makarska
Zagreb Dubrovnik

Zagreb Karlovac
Zagreb Hvar
Zagreb Krk
Zagreb Osijek

Prijevoz kombijem u RH i izvan države
Nazovite nas za ponudu!

Želite otići s obitelji na jednodnevni izlet u Sloveniju? S prijateljicama u shopping u Austriju? Voljeli biste s partnerom otputovati u Veneciju? Imate privatne ili poslovne obaveze van Hrvatske i raspored letova i autobusa vam ne odgovara? Nazovite nas za ponudu prijevoza s vozačem već danas!

Svi naši vozači su educirani, profesionalni vozači već dugi niz godina. Naši vozači dovesti će vas na željenu lokaciju u dogovorenom terminu uz dogovorena stajanja i odmore. Korištenjem usluga vozača slobodni ste od brige o vožnji, gorivu, cestarinama… Kombi iznajmljivanje putničkog kombija s vozačem osigurava vam ugodno putovanje bez briga!

Najčešće usluge kombi prijevoza izvan Hrvatske:

Zagreb Beograd
Zagreb Frankfurt
Zagreb Sarajevo
Zagreb Budimpešta
Zagreb Beč

Zagreb Stuttgart
Zagreb Venecija
Zagreb Banja Luka
Zagreb Mostar
Zagreb Graz

Zagreb Milano
Zagreb München
Zagreb Novi sad
Zagreb Ljubljana

Savjet!
Kontaktirajte nas čim saznate za putovanje. Rezerviranjem ranije osiguravate da će vozilo biti dostupno u traženom vremenu zajedno sa vozačem. Pripremite potrebne dokumente kako ne bi došlo do dužih čekanja na granici. Uvijek se pridržavajte carinskih i drugih zakona kad putujete.

Prijevoz kombijem - najbolja ponuda na tržištu!

Tražite pouzdan kombi prijevoz i tvrtku za suradnju?
Možemo vam ponuditi odlične uvjete, vozila visoke kvalitete i profesionalne vozače.

Najam kombija za prijevoz putnika prema željama klijenata odrađujemo s lakoćom. Jedan od najčešćih upita koje zaprimamo je upravo onaj za najam putničkog kombija. Ujedno je to i naša premium usluga koja zasigurno zadovoljava i najzahtjevnije želje klijenata.

Zašto odabrati putovanje s vozačem i kombi prijevoz?
Svi naši vozači su educirani, profesionalni vozači već dugi niz godina. Naši vozači dovesti će vas na željenu lokaciju u dogovorenom terminu uz dogovorena stajanja i odmore. Korištenjem usluga vozača slobodni ste od brige o vožnji, gorivu, cestarinama… Kombi iznajmljivanje putničkog kombija s vozačem osigurava vam ugodno putovanje bez briga!

Cijene za kombi prijevoz
Kako bi vam mogli reći točnu cijenu za određeno putovanje molimo vas da nas kontaktirate s detaljima. Ovisno o dužini puta, vozilu i broju putnika te drugim parametrima ćemo izračunati točnu cijenu vašeg puta.
Na tržištu smo broj jedan tvrtka za najam kombija, usporedite cijene naših rent-a-kombija, jamčimo vam da nećete pronaći bolje cijene na tržištu! Uvijek se trudimo prilagoditi vašem postojećem budžetu kako bi ugovorili posao na obostrano zadovoljstvo.

Mogućnosti
Rutu puta, budžet i vozilo ćemo odrediti nakon što nam kažete što vam je sve potrebno i što želite. Kako bi se što bolje osjećali našu ponudu uvijek nastojimo prilagoditi klijentima kako bi bili zadovoljni i uživali u putovanju s našim vozačima.

Ako tražite pouzdanog partnera u prijevozu vaših poslovnih suradnika na određena događanja, javite nam se. Organizirat ćemo prijevoz svih vaših putnika u zadanom vremenu bez kašnjenja. Već dugi niz godina surađujemo s brojnim poslovnim partnerima u organizaciji događanja.

Trebate li prijevoz kombijem u privatne svrhe za obitelj, odlazak na godišnji odmor ili preseljenje, javite nam se, recite nam koliko stvari imate i dogovorit ćemo prijevoz!

Trebate na put unutar Hrvatske ili možda u inozemstvo? Trebate kombi koji će prevesti vas i obitelj ili stvari? Kontaktirajte nas već danas za najbolju ponudu na tržištu! 

© Sva prava pridržana 2020.