Iznajmljivanje kombija - Zagreb

Iznajmljivanje kombija u našem rent-a-car Zagreb centru omogućuje iznajmljivanje kombi vozila s nizom mogućnosti. Ovisno o vašim potrebama pronaći ćemo najbolje rješenje kako bi udovoljili svim vašim potrebama.
✆ Kliknite za poziv
Kontakt forma
Nemate dovoljno veliko vozilo s kojim bi mogli krenuti na put? Putovanje s nekoliko vozila nije ekonomično ni najbolji odabir s obzirom na razdvajanje putnika na nekoliko skupina. Niste sigurni niti gdje posuditi kombi?

Kako bi na put krenuli bez briga donosimo vam nekoliko različitih mogućnosti najma vozila koje će vam omogućiti da pronađete najbolju opciju za sebe.

Najam putničkih kombija

Vaša sigurnost i kvaliteta usluge koju pružamo su nam glavni ciljevi. Vozila iz naše ponude su redovno servisirana, održavana i osigurana. Ovisno o vašim potrebama pronaći ćemo vozilo iz ponude koje će najbolje odgovarati svim vašim potrebama.

Najam putničkog kombija uključuje:

  • servisirano i održavano vozilo
  • osiguranje vozila
  • ugovor o najmu vozila

Vozila u ponudi:
Opel Vivaro (8+1)
Peugeot Boxer (8+1)

Zašto je najam kombija najjednostavniji odabir za putovanje ili prijevoz stvari?

Najmom vozila omogućujete si slobodu planiranja.

  • Kada iznajmite vozilo na put krećete, stajete i vraćate se u vrijeme koje vama najbolje odgovara.
  • Odabir vozila koje potpunosti odgovara vašim potrebama.
  • Dobivate održavano i sigurno vozilo za putovanje.
  • Vozilo koje dobijete je osigurano.
  • Ušteda troškova prijevoza

Najam putničkog kombija s vozačem

Ne vozite ali morate otputovati i voljeli biste putovati u privatnom aranžmanu? Možda ipak imate vozačku ali bi se na putu voljeli opustiti? Kombi iznajmljivanje s uslugama vozača omogućuje vam sigurno i mirno putovanje s profesionalnim vozačima naše tvrtke.
Svi naši vozači su educirani, profesionalni vozači već dugi niz godina. Naši vozači dovesti će vas na željenu lokaciju u dogovorenom terminu uz dogovorena stajanja i odmore. Korištenjem usluga vozača slobodni ste od brige o vožnji, gorivu, cestarinama... Kombi iznajmljivanje putničkog kombija s vozačem osigurava vam ugodno putovanje bez briga!

Najam putničkog kombija bez vozača

Želite putovati s obitelji i prijateljima ali ne volite putovati busom ili nekim drugim prijevoznim sredstvom? Iznajmite putnički kombi koji je održavan, siguran i spreman za kilometre pred vama. Mnogi iskusni vozači ne vole da ih se vozi. Najam putničkog kombija omogućuje vam samostalno planiranje i raspored putovanja uz stajanja, razgledavanja, omogućuje vam da prespavate, ručate i stanete gdje god vi to želite!

Na temelju vaših potreba, dužine putovanja, broja osoba, prtljage i ostalih čimbenika ćemo pronaći vozilo koje će najbolje odgovarati vašim potrebama. Sva naša vozila su redovno servisirana i sigurna za putovanje.

Iznajmljivanje kombija - Zagreb cijena na upit!

Koliko košta najam putničkog kombija?

Kako bi vam mogli dati točnu cijenu najma putničkog kombija moramo detaljnije upoznati vaše potrebe. Cijena najma ovisi o nekoliko različitih faktora:


Tip vozila - u ponudi imamo nekoliko različitih tipova vozila. Ovisno o vašim željama i potrebama odabrat ćemo vozilo koje će vam najbolje odgovarati
Udaljenost - ruta puta, odnosno planirani prijeđeni kilometri diktiraju cijenu. Recite nam gdje putujete!
Trajanje puta - na koliko dana želite iznajmiti vozilo? Možda po vozilo želite doći dan prije puta kako bi se mogli polako pripremiti za put. Definirat ćemo vrijeme za preuzimanje i povrat vozila.

Najam kombija Zagreb je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u prijevozu putnika i roba. Trebate li kvalitetnu uslugu najma vozila ili prijevoza nazovite nas već danas. Iznajmljivanje kombija u Zagrebu je primarna djelatnost no usluge najma i prijevoza radimo na području cijele Hrvatske i u inozemstvu. 

Nudimo vam profesionalnu uslugu prijevoza putnika i roba u kvalitetnim, redovno servisiranim i održavanim vozilima uz usluge vozača ili najam vozila!

Trebate li najam drugog tipa vozila, kontaktirajte nas, naši provjereni i sigurni partneri nam omogućuju ponudu široke palete vozila i usluga diljem Hrvatske! 

Najam vozila, prijevoz putnika i robe!

Iznajmljivanje kombija Zagreb - široke mogućnosti najma - nazovite nas!

© Sva prava pridržana 2020.